barata securo can you give a pregnant goat ivermectin what is the generic drug for ivermectin ivermectin covid 19 use merck ivermectine recommended dosage of ivermectin for humans how to use animal ivermectin for humans ivermectin tablets for dogs uk
Alles voor de fietsforens
Future Fueled
LifeHAck
The Best Office Furniture You've Probably Never Heard Of
Nature
Why autumn leaves turn red? It's not easy being red!
previous arrow
next arrow
Slider

Nieuws

Hello world!

Beste klanten en sympathisanten, De spreadsheets en wiki-opbouw van onze oude website zetten we hier om naar een webshop in een wordpress-omgeving. De oude google sites website blijft voorlopig bereikbaar…

Collectie

eWAW velomobiel

00012

eWAW velomobiel 00012

Vlot en veilig door weer en verkeer.

Compleet en vertrekkensklaar met:
- Carbon frame / Kevlar (aramide) skin semi-monocoque body,
- Kevlar neus en staart / schokbrekers.
- Kevlar wielstroomlijnen, 2 gestroomlijnde B&M spiegels.
- Zetel incl. Ventisit kussen 20mm. Joystick besturing, onafhankelijke 70mm remmen, 2 handremmen.
- Transmissie: Voor: race triple 53-42-30, Achter MTB Shimano 9sp cassette 11-34, tijdritshifters.
- 2 x Kojak 35mm slicks voor + 1 x Marathon Supreme 50mm achter.
- SPD combi-pedalen, pomp met manometer, reserveschroeven.
- Boordelektriciteitssysteem met LED richtingaanwijzers, dubbele LED koplampen Busch & Müller Lumotec IQ Cyo 2x60 lux, LED achterlicht met stoplicht, toeter & lichtclaxon, batterij 70 Wh+lader

Kleuren gelcoat: wit, zwart, oranje, rood, blauw, groen, geel.

Kleur

Een velomobiel heeft een vrij groot oppervlak. Het dekkend vermogen van de kleur heeft een invloed op het gewicht. Een zwarte WAW kan twee kilo lichter zijn dan een gele. Na zwart is wit de lichtste kleur, daarna van donker naar licht.

Cockpit

We beginnen met het belangrijkste: hoe beleef je zelf een WAW. De rijder is immers niet alleen de bestuurder maar ook de motor van dit voertuig. Het is dus belangrijk uzelf te soigneren.

Het Deksel: geen gedoe met schuimkapjes en velcro. De kap sluit magnetisch dicht tegen de cockpit aan. In een oogwenk is de kap opengekanteld op aluminium scharnieren. Onder een hoek van 45° kan het deksel eenvoudig verwijderd worden om zo open mogelijk te genieten van een zomerse rit. Bij storm hebben we een extra sluiting voorzien om de magneten aantrekkelijk te houden.

De Cabriokoepel is één van de Unique Selling Points van de WAW: bescherming tegen regen, wind, koude, omgevingsgeluiden of de tristesse van een steenweg - maar ook makkelijk afneembaar en op te bergen in de koffer voor een zonnige rit. De Deflector wipt wind, regen en beestjes fluks over de kap.

De Zetel is perfect instelbaar op uw lichaamsbouw. De hoofdsteun van Inspired Cycle Engineering is de beste op de markt en kan zelfs tijdens het rijden continu gebruikt worden. Het Ventisit zetelkussen houdt de rug koel in de zomer en warm in de winter.

Op het carbon dashboard is plaats voor een smartphone maar misschien klapt u liever uw meters, spelers en schermen discreet weg met de kamerbrede GPS-houder.

Body.

De beroemde semi-monocique structuur paart veiligheid aan comfort. De stijve carbonbalken in de lengterichting garanderen een haarscherpe transmissie, terwijl de flexibele aramidevezel huid in vertikale richting veert en absorbeert. De Carbon versie is dan ook eerder geschikt voor gestoei langs de jaagpaden dan voor intensief practical cycling.

Neus

De voorste schokbreker is van cruciaal belang voor een snel microvoertuig als de WAW. De aramide neus absorbeert niet alleen de energie van een frontale botsing, maar is ook gemakkelijk vervangbaar. Met het voetengatdeksel rij je ook in de winter heerlijk in één of twee t-shirts. Voor kortere rijders (<1.75m) kan de korte neus de WAW nog wat compacter maken.

Staart.

De achterste schokbreker komt in drie versies. Voor professionele fietsers op alle wegen is de luchtvering geruststellend, zeker in een biohybride WAW. Sportievere, puur human powered of pendelaars met een goed traject zullen eerder de efficiënte composietvering van de WAW appreciëren.

Aandrijving.

Op spierkracht presenteren we twee varianten. De 'biohybride' of parallelle biologisch-elektrische aandrijving heeft ook twee varianten. De lichte en sportieve e-Tour versie heeft met een lichte batterij een actieradius van ca. 200 km in A-modus: de acceleratie-assistentie wordt enkel gebruikt om de piekinspanningen te milderen, de hartslag laag te houden, en de aandacht bij het verkeer te houden. De regelmatige energieverbranding is gezond voor hart en gewrichten.


Work in progress... Bestelknop werkt.

€7260 In stock
Merk:Fietser.be
Kleur
Cockpit Instapgat deksel met magnetische sluiting en aluminium scharnieren (299) Cabriokoepel opbergbare vierseizoenenkoepel, incl. instelbaar vizier en hoes (199) Deflector: instelbaar windscherm met zuignappen (29) Zetel full carbon (40) Hoofdsteun gespannen gaas (99) GPS-houder wegklapbaar (35) GPS-houder breed (69)
Zetel
Materialen
Neus
Neus opties Ventilatiegat en koplampen vertikaal (125) Voetengatdeksel (105) Ergonomische cranks 155mm ipv. 170mm (40)
Staart
Staart opties Kettingkast (179) RVS oog voor slot (30)
Aandrijving
Wielen Standaard: Schwalbe Kojak slicks voor, Marathon Supreme achter (0) Lekbestendige slicks Durano voor (20) Lekbestendige profielbanden Marathon Plus v+a (20) Trommelremmen 90mm ipv. 70mm (40) Full Carbon Wielstroomlijnkappen ipv. koetswerkkleur (33)
Elektro Standaard verlichting: 2*150lux, rem- en knipperlichten, 70 Wh boordbatt. (0) Std + extra dagrijlichten en richtingaanwijzers in spiegelkappen (85) Extra boordbatterij 70Wh (85) Converter 36v > 12V motorbatt.>boordnet (85) USB-lader op boordnet (58)
Afstelling: uw lengte en gewicht
Nota's, kleur, BTW-nummer...
eWAW velomobiel

Over Fietser.be

Super fiets! Super super geconcipieerd!! Dank voor je kennis en kunde, je aanstekelijke liefde voor het vak en je prima uitleg en begeleiding.
Anja Hulpiau met Fietser e-trike
Luc Hulpiau, e-trike ICE by Fietser
Tevreden Klant

Sporttransport

Lange afstanden snel en gezond afleggen, in alle weer droog, warm en veilig overal geraken? Tankbeurten, flitspalen, taksen en verzekeringen, onderhoudskosten en duffe lucht inruilen voor een betere conditie en meer vrijheid? Veilig en milieuvriendelijk de kinderen vervoeren, de wekelijkse boodschappen doen, overal vlot parkeren? Onafhankelijk in de frisse lucht sporten, comfortabel in een coole machine de files voorbijflitsen? Fietser.be klanten zijn per definitie rich and goodlooking - zo niet bij aanvang dan toch op termijn. Naargelang uw wensen en noden zoeken we voor u de beste oplossing, altijd energie-efficiënt, gezond, betaalbaar en met de best mogelijke service. We exploreren wat beschikbaar is, en als het niet voldoet ontwerpen we het. Pendelen, touren, reizen,... Het kan pijnloos en milieuvriendelijk. Kom langs en laat u door de kwaliteit van ons aanbod overtuigen!

Professioneel Fietsadvies

20 jaar ervaring in gezonde, praktische, betaalbare en milieuvriendelijke mobiliteit staan u ten dienste. Wij bieden niet zomaar bijzondere fietsen aan, wij bieden oplossingen aan voor concrete noden. Wij zoeken het best mogelijke antwoord op uw vervoersvragen aan de hand van uw programma van eisen, de beschikbare technologie en uw budget. Onze cliënten zijn particulieren, bedrijven, pendelaars, fietsdiensten, fietsvakhandels, overheden en educatieve instellingen. Fietser.be is dé pionier in velomobielen en trikes, maar we bouwen ook elektrische fietsen, trikes of ligfietsen op maat van pendelaars tot wereldreizigers. Studieopdrachten volbrachten we voor een keur aan bedrijven, oa. de Universiteit Antwerpen, KU Leuven, City Depot, ...

Showroom en Atelier:
Olijfstraat 31, Gent, Belgie
Open woensdag tot vrijdag
11uur – 18 uur, op afspraak.
Ben: +32 468 10 10 13
Brecht: +32 476 238 000)