ivermectina para los piojos en gotas efectos adversos de la ivermectina en humanos kobe ivermectin simpiox ivermectina como se toma ivermectina mais barata ivermectina dolor de estomago how much ivermectin 1.87 to give a dog can ivermectin be used for ringworm
Alles voor de fietsforens
Future Fueled
LifeHAck
The Best Office Furniture You've Probably Never Heard Of
Nature
Why autumn leaves turn red? It's not easy being red!
previous arrow
next arrow
Slider

Nieuws

Hello world!

Beste klanten en sympathisanten, De spreadsheets en wiki-opbouw van onze oude website zetten we hier om naar een webshop in een wordpress-omgeving. De oude google sites website blijft voorlopig bereikbaar…

Collectie

Orca velomobiel

00016

Orca velomobiel 00016

De Orca is de velomobiel van Flevobike Technologies uit Nederland, de meest geavanceerde fietsontwerpers ter wereld.

De Orca is deskundig ontworpen naar het breedst mogelijke programma van eisen. Het is niet zo'n pendelmonster als de eWAW, geen rollercoaster als de Milan SL, noch een relaxte kilometervreter als de QuattroVelo, maar slaagt meer dan verdienstelijk in al deze toepassingen tegelijk. De Orca is de meest veelzijdige, handige, toegankelijke en comfortabele vorm van biohybride transport.

Via de ruime instap-opening voel je je direct thuis in de comfortabele en goed geventileerde zetel, met de vingers aan de knoppen van de ergonomische stuurgrepen voel je zo dat dit een piekfijn gebouwde machine is waarvoor geen bestemming te ver - maar ook niet te dichtbij ligt.

De transmissie is standaard high-end met een Rohloff 14-versnellingsbak. Dank zij de krachtige en gebruiksvriendelijke acceleratiehulp met krachtsensor geraak je vlot op snelheid. Op spierkracht kan de gemiddelde fietser vrij gezwind doorbollen aan zo'n 30-35 km/u: niet zo snel dus als de meer specialistische velomobielen, maar in zo'n pareltje van comfort en verfijning vind je dat niet eens erg.


Bijzonderheden:

 • e-Assist: freewheelend, krachtsensor, programmeerbaar (met V2 display, aanrader).
 • Rohloff 14-versnellingsbak standaard!
 • Topsnelheid @120 tpm cadans: 55 km/u. Kruissnelheid 33 km/u (hybride modus) tot 43 km/u (el.)
 • Actieradius in hybride modus: 300 km; full electric ongelimiteerd: 130 km
 • Gewicht incl e-assist en 680 Wh (!) batterij: 45 kg
 • Zetel verstelbaar 35°-50°, lichaamslengte 150 - 205 cm
 • Ergonomische stuurknuppels links + rechts standaard
 • Remmen: trommels 90mm Sturmey Archer, NIEUW: stalen spaakwielen heavy duty.
 • Banden: 3 x Schwalbe Marathon Greenguard ETRTO 35-406
 • Afmetingen LxBxH = 243 x 78 x 94 cm³
 • Draaicirkel: 6m diameter
€11449.02 In stock
Merk:Flevobike Technologies, NL
Cockpit Flevobike velomobieldakje (210) Bagagenet (62) Ventisit bodemmatten (37) Velomobieltas Links (70) Velomobieltas Rechts (75)
Elektro Programmeerbaar Display V2 (90) Remlicht (70) Lichtvin (140) GPS-tracker (220) Extra li-ion accu 46.8V 14.5Ah (570) Hoogteverstelbare koplampen (70)
Kleur
Afstelling: uw lengte en gewicht
Nota
Orca velomobiel Orca velomobiel Orca velomobiel Orca velomobiel Orca velomobiel Orca velomobiel Orca velomobiel Orca velomobiel

Over Fietser.be

Super fiets! Super super geconcipieerd!! Dank voor je kennis en kunde, je aanstekelijke liefde voor het vak en je prima uitleg en begeleiding.
Anja Hulpiau met Fietser e-trike
Luc Hulpiau, e-trike ICE by Fietser
Tevreden Klant

Sporttransport

Lange afstanden snel en gezond afleggen, in alle weer droog, warm en veilig overal geraken? Tankbeurten, flitspalen, taksen en verzekeringen, onderhoudskosten en duffe lucht inruilen voor een betere conditie en meer vrijheid? Veilig en milieuvriendelijk de kinderen vervoeren, de wekelijkse boodschappen doen, overal vlot parkeren? Onafhankelijk in de frisse lucht sporten, comfortabel in een coole machine de files voorbijflitsen? Fietser.be klanten zijn per definitie rich and goodlooking - zo niet bij aanvang dan toch op termijn. Naargelang uw wensen en noden zoeken we voor u de beste oplossing, altijd energie-efficiënt, gezond, betaalbaar en met de best mogelijke service. We exploreren wat beschikbaar is, en als het niet voldoet ontwerpen we het. Pendelen, touren, reizen,... Het kan pijnloos en milieuvriendelijk. Kom langs en laat u door de kwaliteit van ons aanbod overtuigen!

Professioneel Fietsadvies

20 jaar ervaring in gezonde, praktische, betaalbare en milieuvriendelijke mobiliteit staan u ten dienste. Wij bieden niet zomaar bijzondere fietsen aan, wij bieden oplossingen aan voor concrete noden. Wij zoeken het best mogelijke antwoord op uw vervoersvragen aan de hand van uw programma van eisen, de beschikbare technologie en uw budget. Onze cliënten zijn particulieren, bedrijven, pendelaars, fietsdiensten, fietsvakhandels, overheden en educatieve instellingen. Fietser.be is dé pionier in velomobielen en trikes, maar we bouwen ook elektrische fietsen, trikes of ligfietsen op maat van pendelaars tot wereldreizigers. Studieopdrachten volbrachten we voor een keur aan bedrijven, oa. de Universiteit Antwerpen, KU Leuven, City Depot, ...

Showroom en Atelier:
Olijfstraat 31, Gent, Belgie
Open woensdag tot vrijdag
11uur – 18 uur, op afspraak.
Ben: +32 468 10 10 13
Brecht: +32 476 238 000)