preço do revectina ivermectina quanox precio inkafarma revectina 4 comprimidos preço billigt securo ivermectina contra dengue how often to worm dogs with ivermectin
Alles voor de fietsforens
Future Fueled
LifeHAck
The Best Office Furniture You've Probably Never Heard Of
Nature
Why autumn leaves turn red? It's not easy being red!
previous arrow
next arrow
Slider

Nieuws

Hello world!

Beste klanten en sympathisanten, De spreadsheets en wiki-opbouw van onze oude website zetten we hier om naar een webshop in een wordpress-omgeving. De oude google sites website blijft voorlopig bereikbaar…

Collectie

Fietscamera + Grootlicht

00013

Fietscamera + Grootlicht 00013

Een dashcam is voor de professionele fietser van onschatbare waarde: voor de afhandeling van ongevallen, of gewoon om de collega's jaloers te maken op onze dagelijkse idylle.

Ons inziens is dit een zeer goede camera voor de velomobiel. Hij ziet er goed uit, heeft een grote autonomie (8u zonder licht, volgens de specificaties), een uitstekende beeldstabilisatie, laadt snel met USB-C... De verstraler is op elke fiets handig, maar in het bijzonder op een velomobiel:

De sterke schijnwerpers van de hedendaagse velomobielen gooien het licht zo ver mogelijk vooruit voor een goed zicht op hoge snelheid. Het nadeel daarvan is dat de lichtbundel zo goed ge-engineered, maar ook zo gefocust is dat er een 'tunneleffect' kan ontstaan op zeer donkere jaagpaden. Met dit simpele kegelvormige licht (600 lumen) worden de bermen in de bochten extra uitgelicht. Opgepast, de lichtbundel is niet afgeknot en kan dus bij onachtzaam gebruik verblinding veroorzaken.

Het licht is regelbaar vanaf de smartphone op het dashboard, net als de camerafuncties en zelfs een alarm.

De camera kan op de voorplecht van een velomobiel bevestigd worden met een zuignap (via een adapter naar de diverse GoPro-compatibele accessoires). Vreemd genoeg stoort dat nauwelijks het zicht. Hij kan ook vast bevestigd worden op de overgang tussen neus en body (zodat de neus niet verlicht wordt - daarom ook is het geen goed idee een grootlicht bovenop de hoofdstroomlijn te zetten).

€289.19 In stock
Merk:Cycliq
Fietscamera + Grootlicht Fietscamera + Grootlicht Fietscamera + Grootlicht Fietscamera + Grootlicht

Over Fietser.be

Super fiets! Super super geconcipieerd!! Dank voor je kennis en kunde, je aanstekelijke liefde voor het vak en je prima uitleg en begeleiding.
Anja Hulpiau met Fietser e-trike
Luc Hulpiau, e-trike ICE by Fietser
Tevreden Klant

Sporttransport

Lange afstanden snel en gezond afleggen, in alle weer droog, warm en veilig overal geraken? Tankbeurten, flitspalen, taksen en verzekeringen, onderhoudskosten en duffe lucht inruilen voor een betere conditie en meer vrijheid? Veilig en milieuvriendelijk de kinderen vervoeren, de wekelijkse boodschappen doen, overal vlot parkeren? Onafhankelijk in de frisse lucht sporten, comfortabel in een coole machine de files voorbijflitsen? Fietser.be klanten zijn per definitie rich and goodlooking - zo niet bij aanvang dan toch op termijn. Naargelang uw wensen en noden zoeken we voor u de beste oplossing, altijd energie-efficiënt, gezond, betaalbaar en met de best mogelijke service. We exploreren wat beschikbaar is, en als het niet voldoet ontwerpen we het. Pendelen, touren, reizen,... Het kan pijnloos en milieuvriendelijk. Kom langs en laat u door de kwaliteit van ons aanbod overtuigen!

Professioneel Fietsadvies

20 jaar ervaring in gezonde, praktische, betaalbare en milieuvriendelijke mobiliteit staan u ten dienste. Wij bieden niet zomaar bijzondere fietsen aan, wij bieden oplossingen aan voor concrete noden. Wij zoeken het best mogelijke antwoord op uw vervoersvragen aan de hand van uw programma van eisen, de beschikbare technologie en uw budget. Onze cliënten zijn particulieren, bedrijven, pendelaars, fietsdiensten, fietsvakhandels, overheden en educatieve instellingen. Fietser.be is dé pionier in velomobielen en trikes, maar we bouwen ook elektrische fietsen, trikes of ligfietsen op maat van pendelaars tot wereldreizigers. Studieopdrachten volbrachten we voor een keur aan bedrijven, oa. de Universiteit Antwerpen, KU Leuven, City Depot, ...

Showroom en Atelier:
Olijfstraat 31, Gent, Belgie
Open woensdag tot vrijdag
11uur – 18 uur, op afspraak.
Ben: +32 468 10 10 13
Brecht: +32 476 238 000)